Boende i KivikMan skulle kunna tro att en så liten ort som Kivik, med ca 1000 invånare, skulle ha en stor brist på möjligheter till boende. Inget kan vara mer felaktigt! Här finner du alla möjliga olika typer av boende. Även om det kanske är camping och vandrarhemsliknande inrättningar som är de som är störst.

När det kommer till hotell så finner vi Kiviks hotell här som med sitt underbara spa låter dig skämma bort dig själv ordentligt. Kiviks hotell erbjuder weekendpaket både för den romantiske och den äventyrslystne.  Ett mysigt hotell med 27 rum och med flera olika former av behandlingar man kan boka och du gör det enklast via www.hotellkivik.se.

Vitemölla badhotell

Vitemölla badhotell erbjuder en familjär stämning. Du kan välja mellan att bo i ett hotellrum eller en lägenhet där du har ett pentry med matlagningsmöjligheter. Ett riktigt hemtrevligt hotell där du blir väl omhändertagen.

Kiviksstrand erbjuder Bed & Breakfast, vandrarhem eller hotell för den som vill bo med lite mer lyxkänsla. Ett mycket populärt boende som år 2011 fick utmärkelsen ”Årets kudde”. Den fick den underbara motiveringen ”Jag tycker att Kivikstrand skall få årets kudde! Kivikstrand är ett fräscht, designat hotell med marint tema och med doft av espresso och nybakt bröd. Värdskapet är perfekt och det känns som varje gäst är unik! Lägg dessutom till en läcker havsutsikt med tångdoft och en vedeldad bastu efter dagens vandring.”

Är du en som istället för hotell vill bo på en camping så finner vi här Kiviks familjecamping. Här kan du välja själv om du vill bo i tält, husvagn, husbil, stuga eller i familjerum. Med sin omedelbara närhet till havet och med en hel del olika aktiviteter så är detta en av Sveriges mest populära campingar. Där du förutom att bada i havet kan spela minigolf, besöka djurhage och dansa.

Bed and breakfast är en företeelse som vi importerat från England. Det är ett enklare boende som ibland kan vara ett par rum i någons egen bostad. Där man erbjuds en plats att sova med frukost morgonen efter. Man brukade förr inte kunna boka flera dagar utan det var verkligen en natt till natt lösning men idag går det alldeles utmärkt att boka flera nätter på en gång. Det är ett fantastiskt sätt att bo på och det gör att man lär känna människor som bor i området och som kan ge en del tips på besöksmål och ibland har man riktigt tur och träffar på en värd som gärna visar upp sin hemkommun.